Visualisering

Skitse – visualisering

Kan I se jeres drømmebolig for jer? Få jeres byggeprojekt visualiseret. Når et byggeprojekt skal igangsættes, er det en god idé at få udarbejdet et skitseprojekt. I den indledende fase af byggeprojektet skal jeres drømme komme til udtryk – enten i form af nogle hurtige håndskitser eller i form af et mere gennemarbejdet skitseprojekt i 3D.

Vi udfører skitseprojekter til nybyggeri, ombygning og tilbygning eller nye erhvervsbygninger.

Startpunktet for et nyt byggeri er forskelligt fra projekt til projekt. Har I mere eller mindre selv tegnet huset, som I gerne vil have det? Eller har I brug for inspiration og giver tegnestuen frie hænder til at komme med et bud på jeres drømmehus, tager vi gerne udfordringen op.

Vi vil på et indledende møde drøfte jeres muligheder og ønsker til projektet. Vi kan holde mødet hos jer eller her på tegnestuen. Når mødet er slut, kender begge parter forudsætningerne for projektet og tegnestue kan igangsætte arbejdet med skitsen.

Efterfølgende vil vi hurtigst muligt fremsende skitseprojektet: bestående af planer, facader og 3D billeder til jer. I vil her have mulighed for at komme med jeres korrektioner og kommentarer til tegningerne. Vi vil sikre, at projektet lever op til jeres forventninger og boligdrømme.

Med et skitseprojekt i hånden, får I konkretiseret omfanget af det kommende byggeprojekt. I vil få en afklaring omkring det endelige resultat i forhold til materialevalg, farver, udtryk m.v.

En skitseringspakke indeholder:

  • Professionel skitse af situationsplan, grundplan, principsnit og facader
  • Håndskitse eller 3D visualisering
  • Rådgivning omkring materialevalg og materialebeskrivelse
  • Analyse af myndighedskrav
  • Økonomisk vurdering af projektet

Vil I have visualiseret jeres bygge- og boligdrømme, så kontakt os her.

Eksempler