Tegnestuen

ARK360 er en moderne og engageret arkitektvirksomhed. Den kreative og byggetekniske sparringspartner gennem alle faser af jeres byggeri. Tegnestuen står for kommunikationen direkte til jer som bygherre – fra den første skitse er lavet – til byggeriet står færdigopført.

Tegnestuen arbejder først og fremmest på at gøre det let for jer som kunder at gennemføre et byggeprojekt. Vi bestræber os på at skabe størst mulig værdi for vores kunder, og vores projekter er kendetegnet ved at tage afsæt i jeres ønsker, behov samt økonomiske rammer. Vi lytter og omsætter jeres tanker i vores arkitektur, som er enkelt, stilfuldt og anvendeligt.

Skiftende krav til boligen, f.eks. familieforøgelse, kan gøre det nødvendigt at bygge huset om eller opføre en tilbygning. Vi rådgiver omkring de muligheder jeres nuværende hus giver.

Skal I bygge nyt, bygge til eller bygge om, kan vi hjælpe jer sikkert igennem hele forløbet, hvad enten det drejer sig om en mindre tilbygning til privatvillaen, renovering eller den individuelle drømmebolig står vi klar til at hjælpe jer.

Erhverv B2B

ARK360 udfører også opgaver for arkitekter, rådgivende ingeniørfirmaer, håndværkere eller entreprenører m.v.

ARK360 tilbyder assistance som underleverandør, arkitekt eller ingeniør på et givent projekt. Vi har stor erfaring med dagligdagen på byggepladserne. Derudover udfører vi opgaver for alle med behov for hurtigt og professionelt udført tegne- og projektarbejde. I kan dermed tilbyde jeres kunder en bred faglig sikkerhed i jeres/deres projekter.

Tegnestuen tilbyder:

  • Kundemøder
  • Skitser (3D), idéer, inspiration og kreative løsninger
  • Myndighedsprojekt/ansøgning
  • Projektering
  • Rådgivning/sparring
  • Tilsyn