VELKOMMEN TIL ARK360
-en moderne tegnestue

Vi hjælper, rådgiver og tegner for alle som gerne vil
sikkert igennem et byggeprojekt


\Rolf G. Opstrup
Indehaver/Arkitekt

 

VELKOMMEN TIL ARK360
-en moderne tegnestue

Vi hjælper, rådgiver og tegner for alle som
gerne vil sikkert igennem et byggeprojekt

\Rolf G. Opstrup
Indehaver/Arkitekt

TEGNESTUEN

VISUALISERING

BYGGETILLADELSE

PROJEKTERING

ARKITEKTFIRMA ARK360

Går I med tankerne om at bygge jeres drømmehus? Eller få jeres enfamiliehus udvidet med en tilbygning? Eller måske bare renoveret og moderniseret jeres fritidshus? Hvad end det er, så kan I få en arkitekttegnet løsning, der passer til jeres drømme og behov hos os. Tegnestuen kan hjælpe jer sikkert igennem hele forløbet.

Når I skal bygge et nyt hus, er der mange ting, der skal tages hensyn til. Det kan være svært at have det store overblik over hele projektet. ARK360 kan hjælpe med alle aspekter af projektet – fra første skitse til det færdige hus eller tilbygning. En af de faktorer, som skal tænkes ind fra starten, er hvor huset eller tilbygningen skal placeres. Man vil gerne sikre det bedste lysindfald til boligen samtidig med, man udnytter arealerne udenom bedst muligt.

Hos ARK360 kan I vælge individuelle løsninger og sætte jeres helt eget præg på det kommende byggeri. I samarbejde med tegnestuen får I skitseret det rigtige hus med optimale løsninger for jer.

Så uanset om du skal bygge nyt, bygge til eller bygge om, kan tegnestuen hjælpe jer sikkert gennem hele forløbet, og I er velkomne til at kontakt os for at få en uforpligtende snak om jeres projekt.