Byggerådgivning

ARK360 står for dit byggeprojekt fra start til slut

Byggeledelse og tilsyn med byggeriet

ARK360 står for byggetilsyn på byggepladsen. Det sikrer, at byggeriet og kvaliteten bliver som planlagt.

Vi sikrer, at I som bygherrer får det produkt, I har købt – inden for den aftalte tidsplan og den aftalte pris. Vi følger stramt op på tidsplanerne og kontrollerer kvaliteten af arbejdet.

Hvis der opstår uafklarede ting undervejs i byggeriet, løser vi det straks. Er der ting, der ikke blev afklaret ved tegnebordet, løser vi det på byggepladsen sammen med entreprenøren eller håndværkerne på opgaven. Mangler der en tegning, en beregning eller en æstetisk vurdering løser vi også dette.

ARK360 sørger for, at alle er orienteret om, hvad der gøres og hvornår. Vi løser problemerne, hvor end de måtte opstå – på stilladset eller i skurvognen.

Om -og tilbygning

Skiftende krav til din bolig, fx familieforøgelse, kan gøre det nødvendigt at bygge huset om eller opføre en tilbygning. ARK360 rådgiver omkring de muligheder jeres nuværende hus giver. Vi vejleder gerne, om det er en ombygning eller en tilbygning, der er mest praktisk og økonomisk, før I beslutter jer.

Hos ARK360 bestræber vi os altid på at skabe en helhed. Det betyder, jeres hus vil blive fornyet og forbedret, samtidig med det bevarer sammenhæng i udtryk og funktionalitet.

Når der skal opføres en tilbygning, er der to grundprincipper:

“byg med respekt eller byg med fornyelse”

I kan enten få udført tilbygningen i samme stil som det eksisterende hus. Eller I kan bygge en tilbygning, der fremstår som en moderne kontrast til det eksisterende hus. Dette er noget af det, vi kan rådgive jer yderligere om til det første indledende møde med jer.
Book et indledende møde med os her.